Морквяно-гарбузовий смузі

Морквяно-гарбузовий смузі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Морквяно-гарбузовий смузі

  • морква: 4-5 шт.
  • гарбуз: 100 г
  • мед: 1 ст. ложка
  • кориця, цедра апельсина за смаком

Як приготувати Морквяно-гарбузовий смузі

Готуємо так:

  1. Моркву почистити, витиснути сік за допомогою соковижималки. Гарбуз почистити, порізати на шматки.
  2. В блендер покласти порізаний гарбуз, мед, цедру апельсина та корицю. Налити морквяний сік та збити усе разом блендером в однорідну масу.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал