
Морквяний гарнір до м’яса
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Морквяний гарнір до м’яса
- морква: 10 шт.
- оливкова олія: 4 ст. ложки
- рідкий мед: 2 ст. ложки
- часник: 2 зубці
- морська сіль, прованські трави, чорний мелений перець за смаком, зелена цибуля для оздоблення
Як приготувати Морквяний гарнір до м’яса
Готуємо так:
- Моркву почистити та помити. Порізати її брусочками середнього розміру.
- Змішати в окремій посудині оливкову олію та мед. Вичавити туди часник, додати морську сіль, чорний перець та прованські трави за смаком. Все ретельно перемішати.
- Додати маринад до моркви та добре перемішати. Викласти моркву на деко та запікати в добре розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин. Періодично помішувати, слідкуючи, щоб морква не пригоріла.
- Зелену цибулю помити та подрібнити. Витягнути готову моркву на тарілку та перед подачею оздобити зеленою цибулею. Подавати з м’ясом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»
-
Молода картопля з імбиром та розмарином
-
Бринза запечена з овочами
-
Балканська закуска на мангалі
-
Рис “Веселка”