camcumgirls
Морквяний гарнір до м’яса

Морквяний гарнір до м’яса

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Морквяний гарнір до м’яса

  • морква: 10 шт.
  • оливкова олія: 4 ст. ложки
  • рідкий мед: 2 ст. ложки
  • часник: 2 зубці
  • морська сіль, прованські трави, чорний мелений перець за смаком, зелена цибуля для оздоблення

Як приготувати Морквяний гарнір до м’яса

Готуємо так:

  1. Моркву почистити та помити. Порізати її брусочками середнього розміру.
  2. Змішати в окремій посудині оливкову олію та мед. Вичавити туди часник, додати морську сіль, чорний перець та прованські трави за смаком. Все ретельно перемішати.
  3. Додати маринад до моркви та добре перемішати. Викласти моркву на деко та запікати в добре розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин. Періодично помішувати, слідкуючи, щоб морква не пригоріла.
  4. Зелену цибулю помити та подрібнити. Витягнути готову моркву на тарілку та перед подачею оздобити зеленою цибулею. Подавати з м’ясом.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал