camcumgirls
Морквяний суп з апельсином та імбиром

Морквяний суп з апельсином та імбиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Морквяний суп з апельсином та імбиром

  • морква - 350 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • імбир (порізаний) - 1 ст. ложка,
  • апельсиновий сік - 2 ч. ложки,
  • апельсинова цедра - 2 ч. ложки,
  • овочевий бульйон - 2 склянки,
  • натуральний йогурт (або сметана) - 3-4 ст. ложки,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • сіль - 1 ч. ложка,
  • мелений чорний перець - 1 щіпка,
  • зелень петрушки для прикраси.

Як приготувати Морквяний суп з апельсином та імбиром

  1. У розігрітій оливковій олії обсмажте порізану цибулю, додайте порізану невеликими шматочками моркву, обсмажте.
  2. До цибулі та моркви додайте бульйон і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть суп приблизно 20 хвилин.
  3. Трохи остудіть суп, додайте імбир, потім збийте в блендері до однорідного стану.
  4. Додайте апельсиновий сік, цедру, приправте сіллю і перцем, доведіть до кипіння і відразу ж вимкніть газ.
  5. Розлийте суп у тарілки, викладіть зверху трохи йогурту або сметани, прикрасьте зеленню петрушки і подавайте до столу.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал