Інгредієнти для приготування: Морквяний суп з апельсином та імбиром
- морква - 350 г,
- цибуля - 1 шт.,
- імбир (порізаний) - 1 ст. ложка,
- апельсиновий сік - 2 ч. ложки,
- апельсинова цедра - 2 ч. ложки,
- овочевий бульйон - 2 склянки,
- натуральний йогурт (або сметана) - 3-4 ст. ложки,
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- сіль - 1 ч. ложка,
- мелений чорний перець - 1 щіпка,
- зелень петрушки для прикраси.
Як приготувати Морквяний суп з апельсином та імбиром
- У розігрітій оливковій олії обсмажте порізану цибулю, додайте порізану невеликими шматочками моркву, обсмажте.
- До цибулі та моркви додайте бульйон і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть суп приблизно 20 хвилин.
- Трохи остудіть суп, додайте імбир, потім збийте в блендері до однорідного стану.
- Додайте апельсиновий сік, цедру, приправте сіллю і перцем, доведіть до кипіння і відразу ж вимкніть газ.
- Розлийте суп у тарілки, викладіть зверху трохи йогурту або сметани, прикрасьте зеленню петрушки і подавайте до столу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Десерт суп із білого шоколаду зі свіжими ягодами
-
Рибний паштет
-
Яйця з прянощами
-
Кекс зі згущеним молоком «Корівка»
-
Салат з овочів, печених на решітці