
Морквяний суп з медом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Морквяний суп з медом
- морква - 800 г,
- вершкове масло - 2 ст. ложки,
- цибуля порей - 2 шт.,
- мед (рідкий) - 2 ч. ложки,
- пластівці перцю чилі - маленька щіпка,
- лавровий лист - 1 шт.,
- овочевий бульйон - 2,5 л,
- сметана або натуральний йогурт для подачі,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Морквяний суп з медом
- Вершкове масло розтопіть в каструлі.
- Додайте порізану кільцями цибулю-порей, готуйте 3 хвилини. Додайте порізану моркву, мед, чилі і лавровий лист, готуйте ще 2 хвилини.
- Влийте бульйон, після закипання зменшіть вогонь і готуйте приблизно 30 хвилин.
- Готовий суп збийте блендером, додайте за смаком сіль, перець. Подавайте зі сметаною або йогуртом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Овочевий суп зі зеленим горошком
-
Грибний борщ з вушками
-
Освіжаюче лимонне морозиво
-
Салат зі слабосоленим лососем
-
Салат “Рубінова сніжинка”