Морквяний суп з медом

Морквяний суп з медом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Морквяний суп з медом

  • морква - 800 г,
  • вершкове масло - 2 ст. ложки,
  • цибуля порей - 2 шт.,
  • мед (рідкий) - 2 ч. ложки,
  • пластівці перцю чилі - маленька щіпка,
  • лавровий лист - 1 шт.,
  • овочевий бульйон - 2,5 л,
  • сметана або натуральний йогурт для подачі,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Морквяний суп з медом

  1. Вершкове масло розтопіть в каструлі.
  2. Додайте порізану кільцями цибулю-порей, готуйте 3 хвилини. Додайте порізану моркву, мед, чилі і лавровий лист, готуйте ще 2 хвилини.
  3. Влийте бульйон, після закипання зменшіть вогонь і готуйте приблизно 30 хвилин.
  4. Готовий суп збийте блендером, додайте за смаком сіль, перець. Подавайте зі сметаною або йогуртом.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал