camcumgirls
Морозиво “Лате”

Морозиво “Лате”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Морозиво “Лате”

  • яйця: 3 шт.
  • вершки 35%: 600 мл
  • цукор: 90 г.
  • кава свіжозварена: 70 мл
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • какао-порошок за смаком

Як приготувати Морозиво “Лате”

Готуємо так:

  1. Збити яйця з цукром і кавою в каструлі. Поставити її  на невеликий вогонь, краще на водяну баню, на 10-15хвилин. Не допускати закипання крему, інакше яйця згорнуться.
  2. Остудити, поставивши каструлю в крижану воду. При цьому помішувати весь час.
  3. Збити 400 мл вершків до густоти, вмішати в крем.
  4. Заповнити кремом склянки (знадобиться 6 штук), придатні для заморожування, на дві третини. Накрити кришками чи харчовою плівкою і поставити в морозильник приблизно на 3-4 години.
  5. Решту вершків збити з ванільним цукром, розкласти по склянках поверх кавового крему. Повернути склянки з морозивом в морозильну камеру ще на годину. При подачі присипати какао, можна прикрасити зернятками кави.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал