Інгредієнти для приготування: Морозиво смажене
- морозиво: 500 г.
- яйця: 3 шт.
- сухарі панірувальні: 150 г.
- кокосова стружка: 1 упаковка
- масло вершкове для смаження.
Як приготувати Морозиво смажене
Готуємо так:
1. Морозиво покласти в морозилку і заморозити до кам’яного стану.
2. В одній тарілці збити яйця, у дві інші насипати кокосову стружку і панірувальні сухарі.
3. Замерзле морозиво нарізати на шматки, обваляти у кокосовій стружці, потім в яйцях і сухарях (робити це потрібно швидко).
4. Готові кульки покласти знову в холодильник і заморозити.
5. У невеликій каструлі розтопити масло, порціями класти морозиво і обсмажувати протягом 20 секунд з усіх боків. Розтанути морозиво не встигає. Виходить дуже смачний десерт, зовні теплий всередині холодний.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Морозиво “Лате”
- Медові козинаки
- Десерт Груша у вині
- Десерт з гарбуза і яблук «Осіння усмішка»
- Семіфреддо з малиною і горішками