
Морський окунь під мигдалевим соусом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Морський окунь під мигдалевим соусом
- філе морського окуня: 4 шматки ( по 150 г кожен)
- оливкова олія: 2 ст. ложки
- аніс: 4 зірочки
- кориця: 4 палички
- кардамон: 4 стручки
- шпинат: 800г
- сіль, перець: за смаком
- Для мигдалевого соусу
- оливкова олія: 5 ст. ложок
- сік одного лимона
- перець чілі: 1 шт.
- перець болгарський: 1 шт.
- мигдаль чищений: 40г
- сіль, перець: за смаком
Як приготувати Морський окунь під мигдалевим соусом
Готуємо так:
- Зробити соус. Перець чилі порізати скибками, бланширувати в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Перець болгарський порізати кубиками. Мигдаль обсмажити в духовці, розігрітій до 180 С 10 хвилин. Готовий мигдаль подрібнити ножем. Змішати його з перцем чилі та болгарським перцем, додати сік лимона, оливкову олію, посолити та поперчити.
- Сковорідку розігріти, обсмажити в ній філе морського окуня в оливковій олії з зірочками анісу, кардамоном та корицею.
- Шпинат помити та обсмажити в оливковій олії на протязі 1 хвилини, посолити. Коли шпинат буде готовий, викласти його на тарілку, на нього покласти філе окуня та полити соусом. За бажанням можна прикрасити страву зірочками анісу та паличками кориці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Соус «Гуакамоле». Кулінарний рецепт
-
Святкова закуска “Новорічні прикраси”
-
Салат “Кремлівський”
-
Запечені овочі
-
Запечені баклажани з анчоусами та моцарелою