Моцарелла в клярі

Моцарелла в клярі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Моцарелла в клярі

  • сир моцарела: 200 г.
  • борошно: 1 склянка
  • яйце: 1 шт.
  • молоко: 3 ст. ложки
  • панірувальні сухарі: 1 склянка

Як приготувати Моцарелла в клярі

Готуємо так:

  1. Моцарелу нарізати квадратиками. Приготувати кляр – збити яйце з молоком. В одну тарілку насипати сухарі, в другу борошно. На сковорідку налийте олію, добре розігрійте.
  2. Кожен квадратик моцарели спочатку обваляти в муці, потім занурити в кляр, після того обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії до золотистого кольору з двох боків.

* Готові сирні кульки викладіть на паперові рушники чи серветки, щоб папір увібрав зайвий жир.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал