Моцарелла в клярі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Моцарелла в клярі
- сир моцарела: 200 г.
- борошно: 1 склянка
- яйце: 1 шт.
- молоко: 3 ст. ложки
- панірувальні сухарі: 1 склянка
Як приготувати Моцарелла в клярі
Готуємо так:
- Моцарелу нарізати квадратиками. Приготувати кляр – збити яйце з молоком. В одну тарілку насипати сухарі, в другу борошно. На сковорідку налийте олію, добре розігрійте.
- Кожен квадратик моцарели спочатку обваляти в муці, потім занурити в кляр, після того обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії до золотистого кольору з двох боків.
* Готові сирні кульки викладіть на паперові рушники чи серветки, щоб папір увібрав зайвий жир.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Мариновані овочеві голубці
- Рулет із печінкового паштету «Янтарний»
- Солянка з грибами
- Новорічна закуска «Іграшки на ялинку»
- Чорнослив, фарширований сиром