М’ясна страва свинина з абрикосами

М’ясна страва свинина з абрикосами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: М’ясна страва свинина з абрикосами

  • свинина - 600 г,
  • абрикоси - 150 г,
  • часник - 1 зубець,
  • гострий червоний перець - 1 шт.,
  • олія - 25 мл,
  • винний оцет - 2 ст. ложки,
  • кориця - 1 ч. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець, коріандр - за смаком.

Як приготувати М’ясна страва свинина з абрикосами

  1. Свинину поріжте на шматочки. У сковороду налийте олію, розігрійте і обсмажте м’ясні шматочки. Викладіть їх у сотейник.

  2. Сковороду, на якій обсмажувалася свинина, деглазуруйте оцтом. Вилийте підливу в м’ясо.

  3. Додайте півсклянки води і тушкуйте м’ясо на невеликому вогні. Коли вода википить, посоліть м’ясо. Присипте корицею, червоним і чорним меленим перцем і зернами коріандру. Додайте ще півсклянки води.

  4. Абрикоси вимийте, розділіть на половинки і видаліть кісточки. Коли у свинині майже не залишиться рідини, додайте абрикоси, півсклянки води і тушкуйте ще 10-15 хвилин.

Деглазурування – вливання рідини (найчастіше вина) в сковорідку, де смажилось м’ясо і залишився присмажений осад або коричневий м’ясний наліт. Осад треба зішкребти лопаткою і розчинити у вини, або, як у даному випадку – в оцті.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал