М’ясна страва свинина, запечена з фісташками та часником

М’ясна страва свинина, запечена з фісташками та часником

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: М’ясна страва свинина, запечена з фісташками та часником

  • свинина: 1 шматок (700-800 г)
  • часник: 3-4 зубці
  • фісташки: 6–8 шт
  • спеції до м’яса: за смаком
  • сіль, перець: за смаком

Як приготувати М’ясна страва свинина, запечена з фісташками та часником

Готуємо так:

  1. Свинину помити, обсушити. Фісташки почистити, часник почистити та розрізати навпіл. Нашпигувати свинину – зробити ножем проколи в м’ясі та вставити туди фісташку та половинку часнику. Натерти свинину сіллю, перцем, спеціями.
  2. На деко покласти фольгу, на неї свинину, загорнути краї фольги (бажано щоб фольга не прилягала до м’яса зверху. Запікати 40 хв. при температурі 180 С. Відкрити фольгу та запікати ще 5 хв. Подавати на тарілці з листям салату, оздобити помідорами чері.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал