М’ясна вирізка з інжиром в беконі

М’ясна вирізка з інжиром в беконі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: М’ясна вирізка з інжиром в беконі

  • свиняча вирізка - 2 шматки по 250-300 г,
  • бекон - 300 г,
  • в'ялений інжир - 100 г,
  • грецькі горіхи - 70 г,
  • сіль і чорний перець - за смаком,
  • рослинна олія - для смаження.

Як приготувати М’ясна вирізка з інжиром в беконі

  1. Бекон наріжте на довгі тонкі смужки.

  2. Інжир і горіхи поріжте не дуже дрібно.

  3. З вирізки зріжте зайвий жир і плівки. Розріжте вздовж не до кінця, посоліть і поперчіть.

  4. Покладіть в розріз суміш інжиру і горіхів. Зімкніть краї. Загорніть в бекон і обв’яжіть ниткою.

  5. У сковороді на сильному вогні розігрійте олію і по черзі обсмажте обидві вирізки з усіх боків, по 5 хвилин. Женские сникерсы Львов

  6. Викладіть вирізку в форму і випікайте в розігрітій до 200 °C духовці до готовності (близько 25-30 хвилин).

  7. Готову вирізку наріжте на скибочки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до М’ясна вирізка з інжиром в беконі

  1. Чудова альтернатива традиційним м”ясним блюдам. Відмічу рецепт, можна приготувати на свято.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал