М’ясна запіканка «Сонце»

М’ясна запіканка «Сонце»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: М’ясна запіканка «Сонце»

  • м'якоть свинини або яловичини - 400-500 г,
  • картопля - 3-4 шт.,
  • мариновані гриби - 150-200 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • молоко - 1/4 склянки,
  • вершкове масло - 50 г,
  • сир - 150 г,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • зелень - для оздоблення.

Як приготувати М’ясна запіканка «Сонце»

  1. Промите м’ясо наріжте невеликими шматочками і злегка підсмажте на сковороді, додайте дрібно нарізану підсмажену цибулю, сіль, перець, трохи бульйону або води і тушкуйте на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин.

  2. Відваріть картоплю, посоліть, приготуйте пюре, додайте вершкове масло. Тонким шаром з бортиками викладіть пюре на дно форми для запікання.

  3. Поверх картоплі покладіть шар підсмаженого м’яса з цибулею, нарізані гриби, розрівняйте.

  4. Залийте збитими з молоком яйцями, посипте тертим сиром і поставте в духовку на 15 хвилин для запікання.

  5. Перед подачею на стіл посипте запіканку нарізаною зеленою цибулею або кропом.

    Запіканка

Автор рецепту: Тетяна Гудкова, м. Черкаси
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал