М’ясні гнізда з яйцем і сиром

М’ясні гнізда з яйцем і сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 9
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: М’ясні гнізда з яйцем і сиром

  • м'ясний фарш - 500 г,
  • вівсяні пластівці - 3 ст. ложки,
  • помідори - 1-2 шт.,
  • яйця - 4 шт.,
  • майонез або сметана за смаком,
  • сир для посипання,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати М’ясні гнізда з яйцем і сиром

 

  1. У фарш додайте вівсянку, одне сире яйце, сіль і перець, перемішайте. З фаршу сформуйте кульки.
  2. Три яйця відваріть. Помідор поріжте на кружечки. Сир потріть на тертці.
  3. На застелене пергаментом деко викладіть м’ясні кульки і притисніть їх до серединки, щоб вийшли гнізда.
  4. У кожне гніздо покладіть по кружечку помідора, на помідор – по 1 ч. ложці майонезу або сметани, зверху викладіть половинку вареного яйця (зрізом вниз) і посипте сиром.
  5. Запікайте при температурі 190 °С 30-35 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до М’ясні гнізда з яйцем і сиром

  1. Отличный рецепт для приготовления М’ясні гнізда з яйцем і сиром. Очень хорошо и подробно описан рецепт, понятна каждая мелочь приготовления, завтра у нас будут куча гостей на Юбилейное День Рождении дедушки, обязательно сохраняю рецепт, так как по ней попробую приготовить это вкуснятину. Кстати люди вы тоже возьмите на заметку этот очень полезный отзыв.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал