М’ясні кульки

М’ясні кульки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: М’ясні кульки

  • м'ясний фарш - 400 г,
  • кус-кус - 150 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • часник - 2 зубці,
  • яйце - 1 шт.,
  • подрібнені сухарі - для панірування,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати М’ясні кульки

  1. У фарш додайте приготований за інструкцією кус-кус, подрібнену цибулю, зелень петрушки, часник, яйце, сіль, перець, перемішайте.

  2. З приготованого фаршу сформуйте кульки, обваляйте їх у сухарях і обсмажте в олії до золотистого кольору.

  3. Додайте в сковороду півсклянки води, закрийте кришкою і доведіть м’ясні кульки до готовності.

     М’ясні кульки подавайте з помідорами чері і листочками улюбленого салату.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал