camcumgirls
М’ясні ватрушки

М’ясні ватрушки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: М’ясні ватрушки

  • м'ясний фарш - 1 кг,
  • цибуля - 2-3 шт.,
  • молоко - 1 стакан,
  • білий хліб - 250 г,
  • сир - 200 г,
  • зелена цибуля, сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати М’ясні ватрушки

  1. В фарш додайте хліб, вимочений в молоці, одну подрібнену цибулину, сіль, перець. Добре відбийте фарш в мисці.
  2. Сформуйте з фаршу невеликі котлетки і викладіть їх на деко, вистелене пекарським папером.
  3. Чайною ложкою в кожній котлеті зробіть заглиблення. Потім в кожну котлетку покладіть дрібно порізану цибулю, що залишилася. Посипте натертим сиром і поставте в розігріту духовку на 30-40 хвилин.
  4. При подачі посипте подрібненою зеленою цибулею.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал