camcumgirls
М’ясний хлібець із зеленим горошком

М’ясний хлібець із зеленим горошком

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: М’ясний хлібець із зеленим горошком

  • м'ясний фарш - 500 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • сушений базилік - 0,5 ч. ложки,
  • сушений чебрець - 0,5 ч. ложки,
  • сушений орегано - 0,5 ч. ложки,
  • зелений горошок (заморожений) - 200 г,
  • сіль і мелений перець - за смаком.

Як приготувати М’ясний хлібець із зеленим горошком

  1. У фарш додайте яйця, часник, спеції, сіль, перець, вимісіть.

  2. Додайте горошок, перемішайте.

  3. У прямокутну форму викладіть фарш і запікайте при температурі 220 °C 30-40 хвилин.

 Готовність страви легко перевірити, проткнувши хлібець ножем – якщо сік виділяється прозорий, значить страва готова, якщо рожевий – ще не пропеклася.

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал