М’ясний хлібець «Світлофор»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
90 min
Інгредієнти для приготування: М’ясний хлібець «Світлофор»
- курячий фарш - 700 г,
- цибуля - 2 шт.,
- часник - 2 зубці,
- батон - 1/3 шт.,
- великі макарони,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
- Для першої начинки:
- морква - 2 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- олія - для смаження.
- Для другої начинки:
- зелень петрушки - 0,5 пучка,
- часник - 1 зубець,
- олія - 1 ст. ложка,
- манка - 1 ст. ложка,
- сіль - за смаком.
Як приготувати М’ясний хлібець «Світлофор»
-
У курячий фарш додайте цибулю, подрібнену в комбайні до стану кашки, дрібно порізаний часник, шматочок розмоченого батона, сіль і перець.
-
Великі макарони відваріть майже до готовності.
-
Приготуйте першу начинку. Моркву потріть на тертці, цибулю подрібніть. Обсмажте овочі на олії до готовності.
-
Приготуйте другу начинку. Поріжте зелень петрушки, додайте подрібнений часник, сіль, олію, манку. Збийте блендером.
-
У змащену олією форму для хліба викладіть шар фаршу, потім в шаховому порядку шар фаршированих макаронів, далі знову шар фаршу, потім знову шар макаронів, закінчіть фаршем. Руки змочіть водою і розрівняйте поверхню м’ясного хліба.
-
Випікайте в духовці, при температурі 180 °С приблизно 1 годину. Прикрасьте за бажанням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Тартар з оселедця з яблуками і брусницею
- Печиво “Великодні курчата”
- Ковбаса домашня смажена
- Англійські хрестові булочки
- Великодні імбирні пташки. Кулінарний рецепт