М’ясний пиріг «Троянда пустелі»

М’ясний пиріг «Троянда пустелі»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: М’ясний пиріг «Троянда пустелі»

  • курячі грудки - 3 шт.,
  • морква - 3 шт.,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • солені печериці (порізані) - 1 банка,
  • сир - 100 г,
  • вершки - 50 мл,
  • сік половини лимона,
  • часник - 2-3 зубці,
  • мелений мускатний горіх - 25 г,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • рослинна олія - для смаження.

Як приготувати М’ясний пиріг «Троянда пустелі»

  1. М’ясо поріжте тонкими смужками, складіть у глибоку миску. Додайте сік лимона, сіль, перець і мускатний горіх. Перемішайте і залиште маринуватися.

  2. Моркву відваріть і потріть на крупній тертці. Цибулю поріжте кубиками і підсмажте на олії. Додайте порізані гриби і ще трохи підсмажте.

  3. Додайте вершки, перемішайте.

  4. У змащену олією форму для запікання щільно викладіть смужки м’яса (на дно і з боків).

  5. Посипте тертим сиром і викладіть охолоджені гриби. Купити будинок Львів

  6. На гриби викладіть моркву.

  7. Зверху по спіралі викладіть шматочки м’яса, що залишилось.

  8. Випікайте в розігрітій до 200 °С духовці 30 хвилин. Потім дістаньте пиріг з духовки і злийте весь сік, що утворився. Посипте тертим сиром, поставте в духовку і випікайте до рум’яності.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до М’ясний пиріг «Троянда пустелі»

  1. Какая прелесть! Очень люблю мясные пироги, особенно когда в них количество мяса преобладает над количеством теста. А уж если теста совсем нет, то это просто крутой пирог!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал