М’ясний пиріг з лавашу. Рецепт для мультиварки

М’ясний пиріг з лавашу. Рецепт для мультиварки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: М’ясний пиріг з лавашу. Рецепт для мультиварки

  • лаваш тонкий: 1 упаковка
  • фарш: 250-300 г
  • яйце: 2-3 шт.
  • кетчуп, сметана, майонез: за смаком
  • сіль, спеції: за смаком
  • сир тертий: 50 г

Як приготувати М’ясний пиріг з лавашу. Рецепт для мультиварки

Готуємо так:

  1. Фарш посолити, поперчити.  На розгорнутий лаваш викласти рівномірним шаром підготовлений фарш (товщина шару на ваш розсуд), дати полежати хвилин 10-15, щоб просочився соком від фаршу і став більш еластичним.
  2. Згорнути намазаний лаваш рулетом,  каструлю мультиварки змастити вершковим маслом і покласти підготовлені  рулети.
  3. Приготувати заливку: збити 2-3 яйця, додати кетчуп, сметану або майонез, спеції, трохи солі. Залити рулети так, щоб вони були повністю закриті (в процесі приготування фарш сильно вбирає рідину, тому треба наливати сантиметра на два вище рівня).
  4. Закрити кришку, поставити на режим “Випічка” на 60 хв. Хвилин за 5-7 до закінчення приготування додати тертий сир.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал