camcumgirls
М’ясний рулет “Фальшивий заєць”

М’ясний рулет “Фальшивий заєць”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: М’ясний рулет “Фальшивий заєць”

  • свинина (жирна) - 200 г,
  • свинина (пісна) - 0,5 кг,
  • яловичина - 300 г,
  • сіль, чорний мелений перець, кмин за смаком,
  • жирова сітка для рулету,
  • фісташки, болгарський перець, гриби, курага або чорнослив за смаком і бажанням.

Як приготувати М’ясний рулет “Фальшивий заєць”

  1. М’ясо дрібно поріжте, перемеліть, додайте сіль, перець, кмин. Добре вимісіть і відбийте.
  2. За бажанням у фарш можна додати подрібнені фісташки, болгарський перець, гриби, курагу або чорнослив.
  3. Загорніть фарш в жирову сітку, сформувавши рулет.
  4. Запікайте 50-60 хвилин при температурі 200-220 °С.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал