camcumgirls
М’ясний рулет з яйцями

М’ясний рулет з яйцями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: М’ясний рулет з яйцями

  • м'ясний фарш - 800 г,
  • білий хліб - 3-4 скибочки,
  • цибуля - 1-2 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • яйце (сире) - 1 шт.,
  • яйця (варені) - 4-6 шт.,
  • вустерський соус - 1 ст. ложка,
  • зелень петрушки - невеликий пучок,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати М’ясний рулет з яйцями

  1. Хліб подрібніть в блендері до стану крихти. Цибулю, часник і петрушку подрібніть. Змішайте фарш, цибулю, часник, хлібні крихти, вбите яйце, вустерський соус, сіль і перець.
  2. Половину фаршу викладіть у форму, зверху викладіть цілі варені яйця. Накрийте другою половиною фаршу.
  3. Запікайте в розігрітій до 200 °С духовці 40-45 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал