М’ясо по-французьки з яблуками

М’ясо по-французьки з яблуками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: М’ясо по-французьки з яблуками

  • свиняча вирізка - 500 г,
  • цибуля - 3 шт.,
  • яблука (несолодкі) - 2 шт.,
  • сир - 200 г,
  • майонез, сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати М’ясо по-французьки з яблуками

  1. Свинину наріжте на порційні шматки, відбийте.

  2. На змащене олією деко викладіть м’ясо, посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.

  3. Цибулю поріжте кільцями. Яблука – тонкими скибочками.

  4. На м’ясо викладіть цибулю, потім яблука. Змастіть майонезом, посипте тертим сиром.

  5. Запікайте в розігрітій до 200 °С духовці 70 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал