М’ясо, запечене з вишнею

М’ясо, запечене з вишнею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: М’ясо, запечене з вишнею

  • м'ясо (телятина або пісна свинина) - 1 кг,
  • вишні (без кісточок) - 0,75 склянки,
  • вишневий сік (сироп) - 100 мл,
  • червоне сухе вино - 100 мл,
  • кориця - 0,5 ч. ложки,
  • вершкове масло - 2 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати М’ясо, запечене з вишнею

  1. М’ясо розріжте так, щоб вийшов тонкий прямокутний пласт, накрийте плівкою і злегка відбийте.

  2. М’ясо посоліть, поперчіть, викладіть ряд вишні, згорніть, потім знову ряд вишні і так далі, поки все м’ясо не згорнете в рулет.

  3. Рулет натріть сіллю і перцем, посипте корицею. Щільно перев’яжіть рулет харчовою ниткою, полийте розтопленим вершковим маслом і запечіть в духовці до рум’яної скоринки.

  4. Потім м’ясо викладіть в сотейник, полийте вином і вишневим соком, тушкуйте під кришкою до готовності, близько 1 години, періодично поливаючи і перевертаючи м’ясо.

Автор рецепту: Максим Бондар, м. Київ
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до М’ясо, запечене з вишнею

  1. Я цього літа наморозила собі багато вишень, та тільки компоти і варю з них, бо не знала куди їх ще можно застосувати. Дуже хочу такий рецепт зробить із м’яса, бо вже не знаю, що готувати на вечерю. Тільки, як загортати м’ясо з вишнями, вони не будуть випадать з рулету? І як довго запікати рулет у духовці?

    • Ні, вишні не випадатимуть. Запікайте рулет до легкої румяності (час залежить від вашої духовки).

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал