Інгредієнти для приготування: М’ясо, запечене з вишнею
- м'ясо (телятина або пісна свинина) - 1 кг,
- вишні (без кісточок) - 0,75 склянки,
- вишневий сік (сироп) - 100 мл,
- червоне сухе вино - 100 мл,
- кориця - 0,5 ч. ложки,
- вершкове масло - 2 ст. ложки,
- сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати М’ясо, запечене з вишнею
-
М’ясо розріжте так, щоб вийшов тонкий прямокутний пласт, накрийте плівкою і злегка відбийте.
-
М’ясо посоліть, поперчіть, викладіть ряд вишні, згорніть, потім знову ряд вишні і так далі, поки все м’ясо не згорнете в рулет.
-
Рулет натріть сіллю і перцем, посипте корицею. Щільно перев’яжіть рулет харчовою ниткою, полийте розтопленим вершковим маслом і запечіть в духовці до рум’яної скоринки.
-
Потім м’ясо викладіть в сотейник, полийте вином і вишневим соком, тушкуйте під кришкою до готовності, близько 1 години, періодично поливаючи і перевертаючи м’ясо.
Залишити відповідь
2 Відповіді до М’ясо, запечене з вишнею
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Я цього літа наморозила собі багато вишень, та тільки компоти і варю з них, бо не знала куди їх ще можно застосувати. Дуже хочу такий рецепт зробить із м’яса, бо вже не знаю, що готувати на вечерю. Тільки, як загортати м’ясо з вишнями, вони не будуть випадать з рулету? І як довго запікати рулет у духовці?
Ні, вишні не випадатимуть. Запікайте рулет до легкої румяності (час залежить від вашої духовки).