
М’ятне печиво
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: М’ятне печиво
- масло вершкове: 100 г.
- цукор: 100 г.
- яйце куряче: 1 шт.
- м'ята : 50 г.
- борошно: 200 г.
- цукрова пудра
Як приготувати М’ятне печиво
Готуємо так:
– м”яту помийте, просушіть і обірвіть листочки, киньте у блендер, всипте цукор;
– подрібнити, має утворитися ароматний зелений цукор;
– у миску викладіь м”ятний цукор та м’яке масло;
– просійте туди ж борошно, та руками розтирайте, утворюючи крихту;
– додайте яйце та замісіть протягом 3-4 хв. тісто;
– далі просто відщипуйте кусочки тіста, скатайте кульки, викладайте на пергамент або просто змастіть деко маслом;
– приплюсніть кульки пальцями;
– випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до злегка рум”яного кольору;
– готове печиво посипте цукровою пудрою;
Таке печиво можна зберігати довго, наприклад я кладу у баночку, закриваю кришкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Тушкована риба в томатно-морквяному соусі
-
Закуска з оселедця
-
Котлети цитрусові
-
Салат з помідорами і баклажанами
-
Рулети “Баклажанофф”