camcumgirls
М’ятне печиво

М’ятне печиво

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: М’ятне печиво

  • масло вершкове: 100 г.
  • цукор: 100 г.
  • яйце куряче: 1 шт.
  • м'ята : 50 г.
  • борошно: 200 г.
  • цукрова пудра

Як приготувати М’ятне печиво

Готуємо так:

– м”яту помийте, просушіть і обірвіть листочки, киньте у блендер, всипте цукор;
– подрібнити, має утворитися ароматний зелений цукор;
– у миску викладіь м”ятний цукор та м’яке масло;
– просійте туди ж борошно, та руками розтирайте, утворюючи крихту;
– додайте яйце та замісіть протягом 3-4 хв. тісто;
– далі просто відщипуйте кусочки тіста, скатайте кульки, викладайте на пергамент або просто змастіть деко маслом;
– приплюсніть кульки пальцями;
– випікайте у розігрітій до 180 градусів  духовці  до злегка рум”яного кольору;
– готове печиво посипте цукровою пудрою;
Таке печиво можна зберігати довго, наприклад я кладу у баночку, закриваю кришкою.

Автор рецепту: Олеся Березяк, м. Львів
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал