М’ятні брауні

М’ятні брауні

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: М’ятні брауні

  • шоколад: 200 г.
  • вершкове масло: 200 г.
  • яйця: 4 шт.
  • цукор: 1 склянка
  • сіль: дрібка
  • борошно: 1 склянка
  • Для крему
  • вершкове масло: 50 г
  • м’ята: 5-10 листочків
  • ром: 1 ч. ложка
  • цукрова пудра: 100 г
  • листочки м’яти: для оздоблення

Як приготувати М’ятні брауні

Готуємо так:

  1. Шоколад розтопити на водяній бані, змішати з розтопленим маслом. Яйця збити з цукром та сіллю. Все змішати, додати борошно, добре вимішати. Деко змазати вершковим маслом, вилити тісто, випікати 10-15 хвилин при 200 °С.
  2. Приготувати м’ятний крем. Змішати в блендері масло з м’ятою, ромом та цукровою пудрою до однорідності.
  3. Корж порізати на рівні квадрати. Шматок коржа намазати кремом, покласти зверху другий шматок коржа, і його зверху намазати кремом. Прикрасити листочком м’яти.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал