М’ятні брауні
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: М’ятні брауні
- шоколад: 200 г.
- вершкове масло: 200 г.
- яйця: 4 шт.
- цукор: 1 склянка
- сіль: дрібка
- борошно: 1 склянка
- Для крему
- вершкове масло: 50 г
- м’ята: 5-10 листочків
- ром: 1 ч. ложка
- цукрова пудра: 100 г
- листочки м’яти: для оздоблення
Як приготувати М’ятні брауні
Готуємо так:
- Шоколад розтопити на водяній бані, змішати з розтопленим маслом. Яйця збити з цукром та сіллю. Все змішати, додати борошно, добре вимішати. Деко змазати вершковим маслом, вилити тісто, випікати 10-15 хвилин при 200 °С.
- Приготувати м’ятний крем. Змішати в блендері масло з м’ятою, ромом та цукровою пудрою до однорідності.
- Корж порізати на рівні квадрати. Шматок коржа намазати кремом, покласти зверху другий шматок коржа, і його зверху намазати кремом. Прикрасити листочком м’яти.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Домашня тушонка
- Рецепт новорічної випічки “Пряничний будиночок”
- Медово-шоколадний кекс з яблуками та горіхами
- Полунично-вишневий смузі
- Солянка з грибами