Мигдальний крем з ягодами

Мигдальний крем з ягодами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Мигдальний крем з ягодами

  • сир вершковий нежирний - 250 г,
  • морожені ягоди за смаком - 250 г,
  • мигдаль - 125 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • цукрова пудра - 60 г,
  • листочки м'яти - для оздоблення.

Як приготувати Мигдальний крем з ягодами

  1. Мигдаль змолоти на м’ясорубці.

  2. Цілі яйця збити з цукровою пудрою добіла, додати сир, мелений мигдаль і добре збити до утворення однорідної маси. Каталог кухонь Львів

  3. Ягоди розморозити і розкласти у скляні склянки (трохи ягід відкласти для оздоблення). Залити ягоди зверху сирним кремом і готувати у пароварці протягом 12-15 хвилин (десерт повинен злегка затверднути).

  4. Готовий десерт оздобити ягодами та листочками м’яти. Подавати можна і гарячим, і холодним.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал