Мигдальний пиріг з полуницею

Мигдальний пиріг з полуницею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Мигдальний пиріг з полуницею

  • мелений мигдаль - 175 г,
  • вершкове масло - 175 г,
  • цукор - 175 г,
  • борошно - 175 г,
  • розпушувач - 2 ч. ложки,
  • яйце - 1 шт.,
  • яєчний жовток - 1 шт.,
  • полуниця - 400 г + для прикраси,
  • цукрова пудра - для посипання.

Як приготувати Мигдальний пиріг з полуницею

  1. Мелений мигдаль, вершкове масло, цукор, борошно, змішане з розпушувачем, яйце, яєчний жовток змішайте до однорідності за допомогою кухонного комбайна.

  2. Форму для випічки змастіть рослинною олією і посипте борошном.

  3. Викладіть половину тіста у форму, рівномірно розподіліть його руками, зверху викладіть порізану на половинки полуницю і накрийте тістом, що залишилося.

  4. Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хвилин.

  5. Охолоджений пиріг посипте цукровою пудрою і прикрасьте полуницею.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Мигдальний пиріг з полуницею

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал