Мигдальний пиріг з полуницею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Мигдальний пиріг з полуницею
- мелений мигдаль - 175 г,
- вершкове масло - 175 г,
- цукор - 175 г,
- борошно - 175 г,
- розпушувач - 2 ч. ложки,
- яйце - 1 шт.,
- яєчний жовток - 1 шт.,
- полуниця - 400 г + для прикраси,
- цукрова пудра - для посипання.
Як приготувати Мигдальний пиріг з полуницею
-
Мелений мигдаль, вершкове масло, цукор, борошно, змішане з розпушувачем, яйце, яєчний жовток змішайте до однорідності за допомогою кухонного комбайна.
-
Форму для випічки змастіть рослинною олією і посипте борошном.
-
Викладіть половину тіста у форму, рівномірно розподіліть його руками, зверху викладіть порізану на половинки полуницю і накрийте тістом, що залишилося.
-
Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хвилин.
-
Охолоджений пиріг посипте цукровою пудрою і прикрасьте полуницею.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Мигдальний пиріг з полуницею
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже смачний пиріг! Приготую ще обов’язково!