Минтай у клярі

Минтай у клярі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Минтай у клярі

  • філе минтаю: 500 г
  • панірувальні сухарі: 4 ст. ложки
  • сіль, перець, спеції: за смаком
  • Для кляру
  • молоко: 100 мл
  • яйця: 2 шт.
  • мука: 100 г
  • сіль: за смаком

Як приготувати Минтай у клярі

Готуємо так:

  1. Філе минтаю помити, обсушити та порізати на шматки. Кожен шматок посолити, поперчити, посипати приправами для риби та лишити маринуватися на 10 хвилин.
  2. Приготувати кляр. Збити у мисці яйця, налити молоко, насипати муки та добре перемішати, щоб не було грудочок.
  3. В сковорідці розігріти олію. Кожен шматок обмакнути спочатку в кляр, потім в панірувальні сухарі, та покласти на сковорідку. Обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал