Налисники з буряком і сухофруктами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Налисники з буряком і сухофруктами
- Для тіста
- борошно: 1,5 склянки
- вода: 2 склянки
- олія: 50 г.
- цукор: 1 ст. ложка
- сода: 0,5 ч. ложки
- сіль:
- Для начинки
- варений буряк: 1 шт.
- курага: 100 г.
- чорнослив: 100 г.
- грецькі горіхи: 70 г.
- мед: 2 ст. ложки
Як приготувати Налисники з буряком і сухофруктами
Готуємо так:
- Приготувати тісто: розчинити у воді сіль, цукор і потрошку додавати просіяне борошно, старанно розмішуючи, щоб не утворилися грудочки. Додати соду та олію і ще раз старанно все перемішати.
- Смажити налисники на гарячій сковороді, змазаній олією.
- Курагу та чорнослив залити гарячою водою, щоб зм’якли. Тоді воду злити, а сухофрукти разом з подрібненими горіхами та буряком збити в блендері до стану однорідної маси. Заправити начинку медом.
- Змастити налисники начинкою, згорнути їх рулетиками і охолоджувати в холодильнику протягом 30 хвилин. Подавати, оздобивши листочками м’яти.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рис з медом
-
Курка з яблучним соком і яблуками
-
«Гнізда» зі спагетті
-
Гарбузові оладки
-
М’ясний рулет “Фальшивий заєць”