camcumgirls
Налисники з буряком і сухофруктами

Налисники з буряком і сухофруктами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Налисники з буряком і сухофруктами

  • Для тіста
  • борошно: 1,5 склянки
  • вода: 2 склянки
  • олія: 50 г.
  • цукор: 1 ст. ложка
  • сода: 0,5 ч. ложки
  • сіль:
  • Для начинки
  • варений буряк: 1 шт.
  • курага: 100 г.
  • чорнослив: 100 г.
  • грецькі горіхи: 70 г.
  • мед: 2 ст. ложки

Як приготувати Налисники з буряком і сухофруктами

Готуємо так:

  1. Приготувати тісто: розчинити у воді сіль, цукор і потрошку додавати просіяне борошно, старанно розмішуючи, щоб не утворилися грудочки. Додати соду та олію і ще раз старанно все перемішати.
  2. Смажити налисники на гарячій сковороді, змазаній олією.
  3. Курагу та чорнослив залити гарячою водою, щоб зм’якли. Тоді воду злити, а сухофрукти разом з подрібненими горіхами та буряком збити в блендері до стану однорідної маси. Заправити начинку медом.
  4. Змастити налисники начинкою, згорнути їх рулетиками і охолоджувати в холодильнику протягом 30 хвилин. Подавати, оздобивши листочками м’яти.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал