
Несолодка випічка пиріг з м’ясним фаршем «Равлик»
Інгредієнти для приготування: Несолодка випічка пиріг з м’ясним фаршем «Равлик»
- Для тіста:
- молоко - 1 склянка,
- яйце - 1 шт.,
- вершкове масло - 50 г,
- соняшникова олія - 2 ст. ложки,
- дріжджі (сухі) - 7 г,
- борошно - 4-5 склянок,
- цукор і сіль - за смаком.
- Для начинки:
- м'ясний фарш - 0,5 кг,
- цибуля - 2 шт.,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- яєчний жовток - для змащування,
- олія - для деко,
- перець горошком - для оздоблення.
Як приготувати Несолодка випічка пиріг з м’ясним фаршем «Равлик»
-
Дріжджі розведіть у теплому молоці, додайте цукор, сіль, яйце, соняшникову олію. Перемішайте і всипте борошно. Додайте розм’якшене масло, вимісіть і накрийте вологим рушником. Поставте тісто в тепле місце на 1,5 години.
-
У м’ясний фарш додайте подрібнену цибулю, посоліть, поперчіть і обсмажте.
-
Тісто розділіть на 3 частини: дві великі частини, однакові за розміром, і одну маленьку.
-
Першу частину тіста розкатайте в довгий прямокутник. На середину заготівлі викладіть фарш з цибулею. Защипіть краї, надавши форму довгої трубочки. Поверніть її по спіралі і в кінці трохи розплющте, щоб вийшла «панцир» равлика.
-
Розкатайте другу частину тіста теж у довгий прямокутник і викладіть на нього начинку. Защипніть краї, сформуйте тулуб равлика.
-
Обидві приготовані деталі, з’єднавши між собою, викладіть на змащене олією деко.
-
Третю частину тіста розкатайте і виріжте з неї полоски, панцир равлика прикрасьте смужками. З горошків перцю зробіть равлику оченята. Змастіть равлика жовтком.
-
Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці до готовності.
-
М’ясний рулет “Фальшивий заєць”
-
Паштет з індика
-
Бутерброди на пікнік
-
Міні-піци з рікотою
-
Капрезе