Несолодка випічка пиріг з м’ясним фаршем «Равлик»

Несолодка випічка пиріг з м’ясним фаршем «Равлик»

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Несолодка випічка пиріг з м’ясним фаршем «Равлик»

  • Для тіста:
  • молоко - 1 склянка,
  • яйце - 1 шт.,
  • вершкове масло - 50 г,
  • соняшникова олія - 2 ст. ложки,
  • дріжджі (сухі) - 7 г,
  • борошно - 4-5 склянок,
  • цукор і сіль - за смаком.
  • Для начинки:
  • м'ясний фарш - 0,5 кг,
  • цибуля - 2 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • яєчний жовток - для змащування,
  • олія - для деко,
  • перець горошком - для оздоблення.

Як приготувати Несолодка випічка пиріг з м’ясним фаршем «Равлик»

  1. Дріжджі розведіть у теплому молоці, додайте цукор, сіль, яйце, соняшникову олію. Перемішайте і всипте борошно. Додайте розм’якшене масло, вимісіть і накрийте вологим рушником. Поставте тісто в тепле місце на 1,5 години.

  2. У м’ясний фарш додайте подрібнену цибулю, посоліть, поперчіть і обсмажте.

  3. Тісто розділіть на 3 частини: дві великі частини, однакові за розміром, і одну маленьку.

  4. Першу частину тіста розкатайте в довгий прямокутник. На середину заготівлі викладіть фарш з цибулею. Защипіть краї, надавши форму довгої трубочки. Поверніть її по спіралі і в кінці трохи розплющте, щоб вийшла «панцир» равлика.

  5. Розкатайте другу частину тіста теж у довгий прямокутник і викладіть на нього начинку. Защипніть краї, сформуйте тулуб равлика.

  6. Обидві приготовані деталі, з’єднавши між собою, викладіть на змащене олією деко.

  7. Третю частину тіста розкатайте і виріжте з неї полоски, панцир равлика прикрасьте смужками. З горошків перцю зробіть равлику оченята. Змастіть равлика жовтком.

  8. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці до готовності.

    пиріг з м'ясним фаршем

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал