Новогодний салат «Рукавичка»

Новогодний салат «Рукавичка»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Новогодний салат «Рукавичка»

  • крабовые палочки - 200 г,
  • кукуруза (консервированная) - 200 г,
  • авокадо - 0,5 шт.,
  • яблоко (кислое) - 0,5 шт.,
  • зеленый лук - 0,5 пучка,
  • яйца (вареные) - 2 шт.,
  • майонез для заправки,
  • соль и черный молотый перец по вкусу.

Як приготувати Новогодний салат «Рукавичка»

1. С крабовых палочек снимите красную верхнюю часть  и отложите для украшения.

2. Оставшиеся части крабовых палочек, яблоко,  авокадо, яичный желток (белок оставьте для украшения) нарежьте небольшими кусочками, лук мелко порежьте.

3. Все нарезанные ингредиенты смешайте, добавьте кукурузу,  соль, перец и майонез, перемешайте.

4. Выложите салат на тарелку в  виде рукавички. Сверху выложите  красные пластинки крабовых палочек. С тертого на средней терке белка выложите “мех”, по желанию украсьте майонезом и кукурузой.

Новогодний салат «Рукавичка»

Автор рецепту: Наталия Еремица, г. Житомир.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Новогодний салат «Рукавичка»

  1. Салат дуже смачний виходить, тільки я такий готувала на своє день народження, і не оформляла у вигляді рукавички, але от мене саме оформлення і зацікавило, в принципі салат дуже простий і доступний, і найголовніше смачний,але я бачу багато залежить від оформлення, тепер обов’язково включу цей салат в своє святкове меню.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал