camcumgirls
Новорічна м’ясна куля

Новорічна м’ясна куля

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Новорічна м’ясна куля

  • свинина - 300-350 г,
  • куряче філе - 100 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква (велика) - 1 шт.,
  • сир - 80 г,
  • печериці - 6-7 шт.,
  • лимон - 1 шт.,
  • часник - 3 зубці,
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • зелень кінзи або петрушки за смаком,
  • кисло-солодкі ягоди, італійські трави, рожевий перець, духмяний перець.

Як приготувати Новорічна м’ясна куля

  1. Свинину відбийте і присипте травами і перцем. Куряче філе тонко поріжте, посипте травами і перцем. Змішайте соєвий соус, гірчицю, олію і лимонний сік. У приготованому соусі замаринуйте м’ясо.
  2. Дрібно поріжте цибулю, моркву, часник і ніжки грибів. Додайте духмяний перець і кілька зерен рожевого перцю.
  3. Капелюшки грибів відваріть 3 хвилини з моменту закипання. Остудіть. Сир потріть на дрібній тертці і змішайте з подрібненою зеленню і пропущеним через прес часником. Капелюшки грибів нафаршируйте сирною масою.
  4. Округлу форму застеліть фольгою. Свинину укладіть навхрест, краї повинні звисати з форми. Викладіть 2 повні ст. ложки овочевої начинки. Далі – фаршировані гриби. Накрийте їх шматочками курячого філе. Останній шар – овочі, що залишилися. Накрийте звисаючими краями свинини. Закрийте фольгою.
  5. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 35 хвилин. Потім відкрийте фольгу і підрум’яньте м’ясо. Прикрасьте сиром і кисло-солодкими ягодами або рожевим перцем.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал