Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”

Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”

  • картопля: 7-8 шт
  • шпинат: 200 г.
  • сирок "Дружба": 1 шт.
  • масло вершкове за смаком
  • сіль за смаком
  • яйця перепелині: 10 шт.
  • тарталетки-корзиночки: 10 шт.

Як приготувати Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”

Готуємо так:

  1. Картоплю почистити, зварити в підсоленій воді. Розім’яти в пюре, додати масло та плавлений сирок.
  2. Шпинат порізати, обсмажити на вершковому маслі протягом кількох хвилин. Змолоти блендером. Додати в картопляне пюре та перемішати.
  3. Перепелині яйця зварити, почистити. Пюре перекласти в кулінарний мішечок з насадкою-квіточкою. В кожну корзинку видавити трошки пюре, поставити на нього яйце. З мішечка витиснути пюре навколо яйця, формуючи ялиночку.
  4. За бажанням прикрасити ялиночкі порізаними шматочками помідору чи червоного балгарського перцю.

Корзиночки потрібно подавати гарячими. Тож готуйте їх безпосередньо перед подачею. Можна розігріти в духовці. Замість перепелиного яйця можна використати грибочок, оливку, шматок м’яса тощо.

Автор рецепту: Новикова Маргарита, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь до Варя Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”

  1. Ви знаєте, це дуже корисна закуска , як раз те, що потрібно на Новий рік . Іще можна по більше зелені добавляти, так буде тільки смачніше і корисніше! Я ще, як для прикраси використовую за звичай зернятка граната, кладу по зернятку зверху на закуску і виходить дуже гарно. Потім гості не можуть намилуватися=)

  2. Цікава ідея з ялинками і, головне що, продукти доступні. В тому році у мене був схожий на вигляд рецепт,але с іншими компонентами,по рецепту ялинка повинна була триматись на крекері, але у мене не вийшло, ялинка не трималась, крекер розм”як, дуже не гарна страва вийшла. А взагалі дуже цікава закуска.

  3. Как я поняла, перепелиное яйцо должно быть всередине пюре. Интересное блюдо. Но на Новый год я такое не стала бы делать. Ведь его надо подавать горячим. И не только корзиночки должны быть теплые (их можно в микроволновке подогреть). Пюре холодное невкусно. А возиться с приготовлением такого пюре в новогоднюю ночь я бы не хотела. Но рецепт понравился. Воспользуюсь им на другой день.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал