Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
5
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”
- картопля: 7-8 шт
- шпинат: 200 г.
- сирок "Дружба": 1 шт.
- масло вершкове за смаком
- сіль за смаком
- яйця перепелині: 10 шт.
- тарталетки-корзиночки: 10 шт.
Як приготувати Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”
Готуємо так:
- Картоплю почистити, зварити в підсоленій воді. Розім’яти в пюре, додати масло та плавлений сирок.
- Шпинат порізати, обсмажити на вершковому маслі протягом кількох хвилин. Змолоти блендером. Додати в картопляне пюре та перемішати.
- Перепелині яйця зварити, почистити. Пюре перекласти в кулінарний мішечок з насадкою-квіточкою. В кожну корзинку видавити трошки пюре, поставити на нього яйце. З мішечка витиснути пюре навколо яйця, формуючи ялиночку.
- За бажанням прикрасити ялиночкі порізаними шматочками помідору чи червоного балгарського перцю.
Корзиночки потрібно подавати гарячими. Тож готуйте їх безпосередньо перед подачею. Можна розігріти в духовці. Замість перепелиного яйця можна використати грибочок, оливку, шматок м’яса тощо.
Залишити відповідь до Варя Скасувати відповідь
3 Відповіді до Новорічна закуска корзиночки “З Новим роком!”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Ви знаєте, це дуже корисна закуска , як раз те, що потрібно на Новий рік . Іще можна по більше зелені добавляти, так буде тільки смачніше і корисніше! Я ще, як для прикраси використовую за звичай зернятка граната, кладу по зернятку зверху на закуску і виходить дуже гарно. Потім гості не можуть намилуватися=)
Цікава ідея з ялинками і, головне що, продукти доступні. В тому році у мене був схожий на вигляд рецепт,але с іншими компонентами,по рецепту ялинка повинна була триматись на крекері, але у мене не вийшло, ялинка не трималась, крекер розм”як, дуже не гарна страва вийшла. А взагалі дуже цікава закуска.
Как я поняла, перепелиное яйцо должно быть всередине пюре. Интересное блюдо. Но на Новый год я такое не стала бы делать. Ведь его надо подавать горячим. И не только корзиночки должны быть теплые (их можно в микроволновке подогреть). Пюре холодное невкусно. А возиться с приготовлением такого пюре в новогоднюю ночь я бы не хотела. Но рецепт понравился. Воспользуюсь им на другой день.