
Новорічна закуска “Пеньок з грибами”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
5
Час приготування:
45 min
Калорійність:
1 Ккал
Інгредієнти для приготування: Новорічна закуска “Пеньок з грибами”
- Для тіста
- молоко: 1 склянка
- яйце: 1 шт.
- борошно: 3-4 ст. ложки
- олія: 1 ст. ложка
- дрібка солі, олія для смаження, зелень кропу та петрушки, мариновані гриби для оздоблення
- Для начинки
- домашній сир: 300 г
- малосольна сьомга: 150 г
- лимонний сік: 1 ст. ложка
Як приготувати Новорічна закуска “Пеньок з грибами”
Готуємо так:
- Додати до молока яйце та перемішати. Поступово досипати борошно, весь час помішуючи, щоб тісто було однорідним. Додати олію, дрібку солі та ще раз ретельно перемішати.
- Посмажити на добре розігрітій та злегка змащеній олією сковороді тонкі налисники. Дати їм трохи остигнути, а тоді розрізати кожен навпіл.
- Збити сир з лимонним соком. Сьомгу подрібнити. Викласти половинки налисників в один ряд так, щоб краї накладалися один на другий і можна було скрутити їх рулетиком. Залишити кілька налисників та трохи сиру для формування “коріння пенька”.
- Змастити налисники сирною масою, посипати подрібненою сьомгою та скрутити одним великим рулетом. Викласти вертикально на тарілку. З решти сиру та кількох налисників зробити невеликі корені.
- Помити зелень кропу та петрушки. Оздобити нею “пеньок” довкола. Викласти акуратно кілька маринованих грибів для оздоблення.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Паштет з цукіні
-
Сосиски в тісті
-
Мариновані яйця з начинкою
-
Рулет з індика «Ароматний»
-
Консервований кролик