Новорічна закуска рулетики з телячої печінки

Новорічна закуска рулетики з телячої печінки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Новорічна закуска рулетики з телячої печінки

  • печінка теляча: 500 г
  • сало або бекон: 200 г
  • морква: 2-3 шт.
  • часник: 2-3 зубці
  • кмин, сушений розмарин, сіль, чорний мелений перець за смаком, борошно для панірування, олія для смаження, зелень кропу для оздоблення

Як приготувати Новорічна закуска рулетики з телячої печінки

Готуємо так:

  1. Печінку помити та акуратно розрізати вздовж тонкими пластами, попередньо видаливши усі плівки та прожилки. Кусочки печінки посолити та поперчити за смаком.
  2. Сало порізати брусочками за розміром шматочків печінки. Моркву почистити, помити та натерти на дрібній тертці. Обсмажити на добре розігрітій сковороді з олією з додаванням кмину, розмарину, солі та перцю. Часник почистити, помити та видушити до моркви.
  3. На пласт печінки викласти спершу моркву, тоді брусочок сала. Згорнути печінку рулетиком та закріпити зубочистками.
  4. Обваляти кожен рулетик в борошні та обсмажити на розігрітій сковороді з олією. В кінці прикрити кришкою та дати обсмажитися ще кілька хвилин до готовності.
  5. Зелень кропу помити та висушити. Викласти готові рулетки на тарілку, оздобити зеленню кропу.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал