Новорічний десерт «Фруктовий карнавал»

Новорічний десерт «Фруктовий карнавал»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Новорічний десерт «Фруктовий карнавал»

  • шоколадний бісквіт - 250 г,
  • банани - 2 шт.,
  • мандарин - 1 шт.,
  • апельсин - 1 шт.,
  • вершки - 170 г,
  • домашній сир (м'який) - 100 г,
  • сметана (густа) - 30 г,
  • цукор - 110 г,
  • сироп - 2 ст. ложки,
  • шоколад - 30-40 г.

Як приготувати Новорічний десерт «Фруктовий карнавал»

 

  1. Шоколадний бісквіт наріжте кубиками і розкладіть по креманках. Збризніть 1 ст. ложкою сиропу.
  2. З апельсина зніміть цедру, натріть її на тертці. Очистіть апельсин, мандарин і банани, наріжте шматочками і порівну розкладіть по креманках.
  3. Змішайте міксером сир, сметану, вершки, 1 ст. ложку сиропу і цукор. Викладіть крем поверх фруктів. Шоколад потріть на тертці, змішайте з половиною цедри апельсина і посипте десерт.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Новорічний десерт «Фруктовий карнавал»

  1. Щось подібне мені колись доводилось куштувати, сподобалось. Тому можливо я приготую такий десерт на Новий рік. Тільки мені здається, що тут рекомендується забагато цукру, я хочу спробувати приготувати його зовсім без цукру, адже сиропу та шоколаду буде цілком достатньо щоб він був достатньо солодким.

  2. Уже продумываю блюда к новогоднему столу. Раньше я просто резала фрукты и потом мешала все со сметаной. В принципе, было вкусно. Но теперь хочу разнообразить новогодний стол этим рецептом – уверена, что будет вкусно. А по поводу сахара – надо пробовать, все в процессе приготовления будет интуитивно ясно!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал