Новорічний десерт “Олені”

Новорічний десерт “Олені”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Новорічний десерт “Олені”

  • бісквіт (будь-який) : 300 г.
  • масло: 120 г.
  • цукрова пудра : 80 г.
  • сир вершковий: 80 г.
  • шоколад: 100 г.
  • вершки: 2 ст. ложки
  • печиво-брецелі, драже для оздоблення.

Як приготувати Новорічний десерт “Олені”

Готуємо так:

  1. Бісквіт розкришити блендером. Збити масло з цукровою пудрою до білого кольору. Сир збити, поєднати з маслом, збити все разом ще раз.
  2. Поєднати бісквіт з кремом, перемішати. Скачати з маси невеликі кульки (регулювати кількість крему на свій розсуд, головне, щоб кульки були щільними). Покласти кульки на годину у морозильник.
  3. Шоколад розтопити на водяній бані з вершками, перемішати. Взяти довгі деревяні чи пластикові шпажки (або коктейль ні трубочки), обмакнути в шоколад та нанизати на них кульки з бісквіту (протикати не до кінця). Обмакнути кульку в шоколад, приклеїти печиво – це будуть роги, з драже зробити очі та носи.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал