
Новорічний салат “Квітка”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
90 min
Інгредієнти для приготування: Новорічний салат “Квітка”
- тунець: 1 банка
- кукурудза: 200 г
- варена квасоля: 200 г
- помідори: 3 шт.
- огірки: 3 шт.
- болгарський перець: 2 шт.
- цибуля-порей (біла частина): 1 шт.
- зелень петрушки, майонез та сіль за смаком
Як приготувати Новорічний салат “Квітка”
Готуємо так:
1. Огірки, помідори, порей помити і обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, порей – кільцями. Болгарський перець помити, почистити і нарізати кубиками. Петрушку дрібно посікти.
2. З тунця та кукурудзи злити рідину, тунець розімнути виделкою.
3. Салат викладати на блюдо шарами:
– квасоля, майонез,
– кукурудза, майонез,
– тунець,
– цибуля-порей,
– петрушка,
– помідори (трошки посолити), майонез,
– болгарський перець,
– огірки (трохи посолити)
4. Верх салату добре змастити майонезом та прикрасити цибулею пореєм, помідорами, петрушкою чи іншими овочами за бажанням. Дати настоятися одну годину в холодильнику.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пісні овочеві котлети
-
Рецепт салату з курячого філе та овочів
-
Теплий салат «Дон Дракон»
-
Пісний рис, тушкований з овочами
-
М’ясні “клубочки”