Новорічний салат “Квітка”

Новорічний салат “Квітка”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Новорічний салат “Квітка”

  • тунець: 1 банка
  • кукурудза: 200 г
  • варена квасоля: 200 г
  • помідори: 3 шт.
  • огірки: 3 шт.
  • болгарський перець: 2 шт.
  • цибуля-порей (біла частина): 1 шт.
  • зелень петрушки, майонез та сіль за смаком

Як приготувати Новорічний салат “Квітка”

Готуємо так:
1. Огірки, помідори, порей помити і обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, порей – кільцями. Болгарський перець помити, почистити і нарізати кубиками. Петрушку дрібно посікти.

2. З тунця та кукурудзи злити рідину, тунець розімнути виделкою.

3. Салат викладати на блюдо шарами:

– квасоля, майонез,

– кукурудза, майонез,

– тунець,

– цибуля-порей,

– петрушка,

– помідори (трошки посолити), майонез,

– болгарський перець,

– огірки (трохи посолити)

4. Верх салату добре змастити майонезом та прикрасити цибулею пореєм, помідорами, петрушкою чи іншими овочами за бажанням. Дати настоятися одну годину в холодильнику.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал