
Новорічний салат «Немо»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Новорічний салат «Немо»
- слабо солена червона риба - 250 г,
- креветки (очищені) - 300 г,
- сир - 100 г,
- яйця - 4 шт.,
- маслини - 100 г,
- помідори черрі - кілька штук,
- лимон - 1 шт.,
- гірчиця - 1 ч. ложка,
- сметана і майонез для заправки,
- кунжутне насіння, цибуля, зелень кропу і петрушки для оздоблення,
- спеції за смаком.
Як приготувати Новорічний салат «Немо»
- Яйця відварити і дрібно нарізати. Одне яйце залишити для оформлення. Сир натерти на тертці. Маслини та креветки порізати невеликими шматочками. Порізати помідори.
- 2. Приготувати соус: змішати сметану, майонез і гірчицю.
- Сир, яйця, креветки, маслини і помідори змішати з соусом. Викласти ложкою на блюдо у вигляді рибки. Червону рибу тонко нарізати і обкласти сформовану рибку тонкими скибочками. Сформувати плавники.
- Білок яйця і маслини порізати тоненькими смужками і оформити рибу.
- Зверху посипати кунжутним насінням. Прикрасити лимоном, цибулею, оливками, помідорами і зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат в апельсиновій чашці
-
Новорічний рулет “Оселедець під шубою”
-
Новорічний салат “Іграшки на ялинці”
-
Новорічний салат “Квітка”
-
Кексы «Коралловые рифы»