Новорічний салат «Немо»

Новорічний салат «Немо»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Новорічний салат «Немо»

  • слабо солена червона риба - 250 г,
  • креветки (очищені) - 300 г,
  • сир - 100 г,
  • яйця - 4 шт.,
  • маслини - 100 г,
  • помідори черрі - кілька штук,
  • лимон - 1 шт.,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • сметана і майонез для заправки,
  • кунжутне насіння, цибуля, зелень кропу і петрушки для оздоблення,
  • спеції за смаком.

Як приготувати Новорічний салат «Немо»

  1. Яйця відварити і дрібно нарізати. Одне яйце залишити для оформлення. Сир натерти на тертці. Маслини та креветки порізати невеликими шматочками. Порізати помідори.
  2. 2. Приготувати соус: змішати сметану, майонез і гірчицю.
  3. Сир, яйця, креветки, маслини і помідори змішати з соусом. Викласти ложкою на блюдо у вигляді рибки. Червону рибу тонко нарізати і обкласти сформовану рибку тонкими скибочками. Сформувати плавники.
  4. Білок яйця і маслини порізати тоненькими смужками і оформити рибу.
  5. Зверху посипати кунжутним насінням. Прикрасити лимоном, цибулею, оливками, помідорами і зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал