Новорічний стіл. Їжа у вигляді ялинки
Опубліковано 25/11/2013
З усіх динаміків чути пісеньку “Свято наближається”, у супермаркетах продаються ялинкові прикраси та різноманітні товари до Нового року, у всіх святковий настрій. Отже, час подумати, як прикрашати новорічний стіл та що готувати.
Ми вже розповідали про новорічне сервірування, а тепер прийшов час дізнатися, як приготувати та гарно викласти їжу, щоб створити святковий настрій. Їжа у вигляді ялинок – це саме те, що допоможе сповна відчути атмосферу свята! Зробити такий “декор” дуже просто – страви будуть не лише смачні, але й гарні. Ось вам прості приклади!
Спечіть оладки – звичайні чи печінкові – різних розмірів, покладіть один на другий, прикрасьте ягодами чи порізанити овочами – вийде смачна “ялиночка”. Так само можна зробити з печивом.
А це просто піца зі шпинатом, нарізана трикутничками. Також можна прикрасити піцу зеленню. Виріжте зірочки з перців, а в якості снігу може бути фета.
Будь-який салат викладіть у формі конуса, повтикайте у нього гілочки кропу – вийде смачна ялиночка. Прикрасьте салат помідорами чері, оливками, маслинами чи шматками порізаних овочів.
А це – прекрасний спосіб оформити нарізку на святковий стіл. Просто викладіть сир, ковбасу та овочі у вигляді ялиночки, і святковий настрій забезпечено!
Спечіть шоколадний пиріг, наріхте його трикутничками, коже прикрасьте зеленою помадкою та драже – ось і готові маленькі солодкі ялиночки!
Звичайні кекси можна прикрасити кремом, виклавши його у формі ялиночки. Для цього знадобиться барвник зеленого кольору та кулінарний мішечок.
От бачите, свторити святковий настрій дуже просто! Іжа у вигляді ялинки – це і гарно, і оригінально, і дарує святковий настрій! Тож фантазуйте!
-
Как выбрать специи и приправы?
-
Секрети маринування
-
Правила прийому їжі
-
Як зберегти вітаміни в зелені
-
Фруктова детокс-вода