
Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Інгредієнти для приготування: Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”
- червона цибуля: 1 шт.
- часник: 1 зубчик
- зелена цибуля: 1 пучок
- гриби: 400 г.
- помідори: 100 г.
- оливкова олія: 2 ст.л.
- яйце куряче: 1 шт.
- лимонний сік: 2 ст. ложки
- сіль, перець за смаком
- Для сніговиків
- перепелині яйця: 3 шт.
- курячі яйця: 3 шт.
- варена морква, чорний перець горошком, чорний кунжут.
Як приготувати Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”
Готуємо так:
- Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно порубати. Гриби розрізати на 4 частини. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин.
- Спасерувати цибулю на оливковій олії до прозорості. В кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин. Додати помідори, зелену цибулю і залишити на вогні ще на 3 хвилини.
- Викласти на блюдо, перемішати, поперчити, посолити і приправити лимонним соком. Зверху потерти варене яйце. Прикрасити салат сніговичками.
Як зробити сніговичків?
- З варених яєць (курячих та перепелиних) зрізати трошки білку зверху та знизу. Нанизати яйця на зубочистки – спочатку куряче, зверху перепелине.
- Робимо обличчя на перепелиному яйці: з чорного кунжуту – очі та рот. З вареної моркви – ніс.
- З моркви вирізати шапочку сніговику.
- Сніговички готові! Тепер ними можна прикрасити будь-яку страву!
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Моцарелла в клярі
-
Закуска “Пінгвінчики”
-
Хліб на сметані з кунжутом
-
Свинина в лимонно-медовій карамелі з кедровими горіхами
-
Горіховий салат з кальмарами