camcumgirls
Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”

Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”

  • червона цибуля: 1 шт.
  • часник: 1 зубчик
  • зелена цибуля: 1 пучок
  • гриби: 400 г.
  • помідори: 100 г.
  • оливкова олія: 2 ст.л.
  • яйце куряче: 1 шт.
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • сіль, перець за смаком
  • Для сніговиків
  • перепелині яйця: 3 шт.
  • курячі яйця: 3 шт.
  • варена морква, чорний перець горошком, чорний кунжут.

Як приготувати Новорічний святковий салат “Компанія сніговиків”

 

Готуємо так:

  1. Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно порубати. Гриби розрізати на 4 частини. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин.
  2.  Спасерувати цибулю на оливковій олії до прозорості. В кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин. Додати помідори, зелену цибулю і залишити на вогні ще на 3 хвилини.
  3. Викласти на блюдо, перемішати, поперчити, посолити і приправити лимонним соком. Зверху потерти варене яйце. Прикрасити салат сніговичками.

Як зробити сніговичків?

collag1

  1. З варених  яєць (курячих та перепелиних)  зрізати трошки білку зверху та знизу. Нанизати яйця на зубочистки – спочатку куряче, зверху перепелине.
  2. Робимо обличчя на перепелиному яйці: з чорного кунжуту – очі та рот. З вареної моркви – ніс.
  3. З моркви вирізати шапочку сніговику.
  4. Сніговички готові! Тепер ними можна прикрасити будь-яку страву!

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал