Огірки по-корейськи

Огірки по-корейськи

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Огірки по-корейськи

  • огірки свіжі : 1 кг
  • олія рослинна рафінована : 4 ст.л.
  • часник: 4 зубці
  • оцет: 2 ст.л.
  • соєвий соус : 2 ст.л.
  • кунжут: 1 ст.л.
  • сіль, перець: по 1 ч.л.

Як приготувати Огірки по-корейськи

Готуємо так:

  1. Огірки порізати брусочками, посолити, перемішати, залишити на 15-20 хвилин, щоб пустили сік, відцідити.
  2. Часник пропустити крізь прес, додати до огірків. Поперчити, полити оцтом і соєвим соусом.
  3. Олію нагріти (щоб була гарячою), зняти з вогню, додати кунжут, швидко перемішати і вилити на огірки. Все ретельно перемішати і залишити на деякий час.

 

  • Коли ви додасте кунжут у гарячу олію, він відразу ж змінить колір – не лякайтесь, так і повинно бути.
  • Огірочки по-корейськи можна зберігати у холодильнику декілька днів (якщо буде що зберігати!)

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал