Огірки по-корейськи
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Огірки по-корейськи
- огірки свіжі : 1 кг
- олія рослинна рафінована : 4 ст.л.
- часник: 4 зубці
- оцет: 2 ст.л.
- соєвий соус : 2 ст.л.
- кунжут: 1 ст.л.
- сіль, перець: по 1 ч.л.
Як приготувати Огірки по-корейськи
Готуємо так:
- Огірки порізати брусочками, посолити, перемішати, залишити на 15-20 хвилин, щоб пустили сік, відцідити.
- Часник пропустити крізь прес, додати до огірків. Поперчити, полити оцтом і соєвим соусом.
- Олію нагріти (щоб була гарячою), зняти з вогню, додати кунжут, швидко перемішати і вилити на огірки. Все ретельно перемішати і залишити на деякий час.
- Коли ви додасте кунжут у гарячу олію, він відразу ж змінить колір – не лякайтесь, так і повинно бути.
- Огірочки по-корейськи можна зберігати у холодильнику декілька днів (якщо буде що зберігати!)
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Цибуля, фарширована сухофруктами і мигдалем
- Рулет зі шинкою та сиром
- Бекон, відварений у пакеті
- Гарбуз під гострим соусом
- Ніжні закусочні трикутнички