Оладки овочеві “Пікантні”

Оладки овочеві “Пікантні”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Оладки овочеві “Пікантні”

  • горошок зелений: 1 стакан
  • морква: 2 шт.
  • шпарагівка: 0,5 кг
  • цибуля: 1 шт.
  • капуста цвітна: 0,5 кг
  • кріп та петрушка за смаком
  • яйця: 2 шт.
  • борошно: 4 ст. ложки
  • харчова сода: 0,5 ч. ложки
  • сіль та спеції за смаком
  • олія: 4 ст. л

Як приготувати Оладки овочеві “Пікантні”

Готуємо так:

1. Овочі помити. Моркву порізати кубиками, шпарагівку порізати на шматочки (1 см.), цибулю нарізати кубиками, капусту розібрати на суцвіття. Всі овочі тушкувати на слабкому вогні майже до готовності (приблизно 15-20 хв.) Посолити. Охолодити.

2. З яєць та борошна зробити тісто. Посолити та додати спеції за смаком, додати харчову соду. В тісто викласти охолоджені овочі, акуратно перемішати.

3.  Розігріти сковорідку, налити олію. Ложкою викладати овочеву суміш. Смажити на слабкому вогні, накривши кришкою. Подавати, посипавши кропом та петрушкою.

Автор рецепту: Бойко Ірина, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал