Оладки з ковбасою та капустою

Оладки з ковбасою та капустою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Оладки з ковбасою та капустою

  • капуста: 200 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • ковбаса копчена: 150 г.
  • кефір: 500 мл.
  • сода: 0,5 ч. ложки
  • цукор: 1 ст. ложка
  • борошно: 300 г.
  • сіль, перець: за смаком

Як приготувати Оладки з ковбасою та капустою

 Готуємо так:

  1. Капусту порізати, відварити в киплячій воді 5 хвилин. Охолодити, дрібно нарізати. Цибулю і ковбасу також нарізати. Обсмажити, посолити, поперчити.
  2. В кефір додати соду, сіль, борошно, замісити тісто. На розігріту сковорідку викласти ложку тіста, зверху начинку і знову ложку тіста. Смажити на повільному вогні до готовності, перегортаючи.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал