Омлет з грибами і овочами

Омлет з грибами і овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Омлет з грибами і овочами

  • шампіньйони - 3 шт.,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • баклажан - 0,5 шт.,
  • помідори черрі - 3 шт.,
  • болгарський перець (червоний) - 1/4 шт.,
  • яйце - 1 шт.,
  • молоко - 4 ст. ложки,
  • базилік - для прикраси,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Омлет з грибами і овочами

  1. Шампіньйони поріжте тонкими пластинками і обсмажте на олії до золотистого кольору.

  2. Додайте до грибів порізану тонкими півкільцями цибулю, смажте до напівпрозорості.

  3. Додайте інші порізані овочі, смажте до готовності баклажанів, посоліть і поперчіть.

  4. У тарілці змішайте яйце з молоком, сіллю і перцем, збийте вінчиком.

  5. Смажте омлет на олії до готовності.

  6. На одну половину омлету викладіть овочі з грибами, додайте базилік, накрийте зверху другою половиною омлету.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал