Омлет з морською капустою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
3
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Омлет з морською капустою
- яйця: 6 шт.
- морська капуста варена: 3 ст. ложки
- майонез: 2 ст. ложки
- олія: 1 ст. ложка
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Омлет з морською капустою
Готуємо так:
- Морську капусту дрібно порізати. Цілі яйця добре збити, посолити, поперчити за смаком і додати до морської капусти. Все ретельно перемішати.
- На сковороді розігріти олію і посмажити тоненькі “блінчики”. Змастити їх майонезом, згорнути рулетиками і порізати на шматочки. Оздобити шматочками помідора, редиски та зеленню кропу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Запечений камамбер з часником і травами
- Закуска “Зебра”
- Чорнослив, фарширований сиром
- Закуска «Світлофор»
- Запіканка з броколі і цвітної капусти