Омлет з морською капустою

Омлет з морською капустою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Омлет з морською капустою

  • яйця: 6 шт.
  • морська капуста варена: 3 ст. ложки
  • майонез: 2 ст. ложки
  • олія: 1 ст. ложка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Омлет з морською капустою

Готуємо так:

  1. Морську капусту дрібно порізати. Цілі яйця добре збити, посолити, поперчити за смаком і додати до морської капусти. Все ретельно перемішати.
  2. На сковороді розігріти олію і посмажити тоненькі “блінчики”. Змастити їх майонезом, згорнути рулетиками і порізати на шматочки. Оздобити шматочками помідора, редиски та зеленню кропу.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал