camcumgirls
Омлет зі шпинатом у пароварці

Омлет зі шпинатом у пароварці

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Омлет зі шпинатом у пароварці

  • яйця - 4 шт.,
  • шпинат - 1 пучок,
  • сир - 100 г,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Омлет зі шпинатом у пароварці

  1. Свіже листя шпинату промийте в холодній воді. Закип’ятіть в каструлі воду, посоліть (на 1 літр води 1 ч. ложка солі) і зменшіть вогонь. Потім опустіть листя шпинату в киплячу воду і варіть 3-5 хвилин.

  2. Відкиньте шпинат на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

  3. Білки відокремте від жовтків. За допомогою блендера розітріть шпинат з білками в однорідну масу, трохи посоліть.

  4. Сир натріть на дрібній тертці. Всипте тертий сир у шпинатну масу, ретельно вимісіть.

  5. Силіконову формочку застеліть харчовою плівкою. Викладіть 1 ст. ложку шпинатового пюре. Акуратно викладіть жовток, щоб він не розтікся. Зверху викладіть ще 1-2 ст. ложки шпинатового пюре і закрутіть харчову плівку так, щоб вийшла кулька.

  6. Готуйте омлет зі шпинатом на пару 15-20 хвилин.

Автор рецепту: Раїса Гречка, м. Лисичанськ Луганська область.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал