
Омлет зі шпинатом у пароварці
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Омлет зі шпинатом у пароварці
- яйця - 4 шт.,
- шпинат - 1 пучок,
- сир - 100 г,
- сіль - за смаком.
Як приготувати Омлет зі шпинатом у пароварці
-
Свіже листя шпинату промийте в холодній воді. Закип’ятіть в каструлі воду, посоліть (на 1 літр води 1 ч. ложка солі) і зменшіть вогонь. Потім опустіть листя шпинату в киплячу воду і варіть 3-5 хвилин.
-
Відкиньте шпинат на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
-
Білки відокремте від жовтків. За допомогою блендера розітріть шпинат з білками в однорідну масу, трохи посоліть.
-
Сир натріть на дрібній тертці. Всипте тертий сир у шпинатну масу, ретельно вимісіть.
-
Силіконову формочку застеліть харчовою плівкою. Викладіть 1 ст. ложку шпинатового пюре. Акуратно викладіть жовток, щоб він не розтікся. Зверху викладіть ще 1-2 ст. ложки шпинатового пюре і закрутіть харчову плівку так, щоб вийшла кулька.
-
Готуйте омлет зі шпинатом на пару 15-20 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Торт «Кришталевий»
-
Рисовий хліб. Рецепт для хлібопічки
-
Великодній хліб у хлібопічці
-
Рецепт для хлібопічки. Молочний хліб
-
Овочеве рагу з м’ясом