camcumgirls
Омлет зі сьомгою

Омлет зі сьомгою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Омлет зі сьомгою

  • яйця - 4 шт.,
  • копчена сьомга - 100 г,
  • зелень петрушки (подрібнена) - 5-6 ст. ложок,
  • вершкове масло - 200 г,
  • тости за смаком,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Омлет зі сьомгою

  1. Вершкове масло розтопіть, залишивши трохи для змащування тостів. Розтоплене масло розлийте по формах. У формочки викладіть порізану рибу і петрушку.
  2. У кожну формочку вбийте по одному яйцю (не розмішуйте). Посипте петрушкою, посоліть і поперчіть.
  3. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 15 хвилин.
  4. Тости змастіть маслом, посоліть, поперчіть і поріжте на однакові палички. Подавайте з омлетом.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал