
Оселедець по-домашньому
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Оселедець по-домашньому
- філе оселедця: 500 г.
- вода: 1л
- сіль: 3-4 ст. ложки
- цукор: 1 ч. ложка
- чорний перець горошком: 7-8 шт.
- перець духм’яний: 5-6 горошин
- насіння коріандру: 1 ч. ложка
- лавровий лист: 3-4 шт.
- цибуля: 1 шт.
- олія за смаком
Як приготувати Оселедець по-домашньому
Готуємо так:
1. У воду покласти всі спеції, сіль та цукор, довести до кипіння, кип’ятити 5 хвилин і охолодити.
2. Філе оселедця промити під струменем холодної води, обсушити, скласти в посудину і залити охолодженим маринадом. Накрити посудину кришкою і поставити оселедець маринуватися у холодильник щонайменше на 3 години.
3. Цибулю почистити і нарізати півкружальцями. Маринований оселедець викласти на тарілку, зверху розкласти цибулю і полити олією.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Канапе з яйцем і сьомгою
-
Рулет з грибами. Кулінарний рецепт
-
Закуска міні-кексики з оливками
-
Закуска “Пінгвінчики”
-
Мариновані огірки з виноградом