camcumgirls
Оселедець по-домашньому

Оселедець по-домашньому

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Оселедець по-домашньому

  • філе оселедця: 500 г.
  • вода:
  • сіль: 3-4 ст. ложки
  • цукор: 1 ч. ложка
  • чорний перець горошком: 7-8 шт.
  • перець духм’яний: 5-6 горошин
  • насіння коріандру: 1 ч. ложка
  • лавровий лист: 3-4 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • олія за смаком

Як приготувати Оселедець по-домашньому

Готуємо так:

1. У воду покласти всі спеції, сіль та цукор, довести до кипіння, кип’ятити 5 хвилин і охолодити.

2. Філе оселедця промити під струменем холодної води, обсушити, скласти в посудину і залити охолодженим маринадом. Накрити посудину кришкою і поставити оселедець маринуватися у холодильник щонайменше на 3 години.

3. Цибулю почистити і нарізати півкружальцями. Маринований оселедець викласти на тарілку, зверху розкласти цибулю і полити олією.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал