
Оселедець з яблуками
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Оселедець з яблуками
- філе оселедця: 200 г.
- цибуля: 1 шт.
- олія: 3 ст. ложки
- лимонний сік: 1 ст. ложка
- цукор: 0, 5 ч. ложки
- кріп
Як приготувати Оселедець з яблуками
Готуємо так:
1. Порізати філе оселедця на невеликі шматочки.
2. Яблука нарізати тонкими скибочками, кріп дрібно посікти.
3. Цибулю почистити та нарізати кубиками. Залити її 2-3 ст. ложками окропу, додати лимонний сік і залишити на 20 хвилин, щоб вона замаринувалася, після чого воду злити.
4. Змішати усі інгредієнти, заправити страву олією та викласти у салатницю.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Баклажани в гірчичній олії
-
Бутерброди з ікрою до Дня Валентина
-
Маринована скумбрія «Пальчики оближеш»
-
Закуска «Новорічний світанок» (оселедець під яблучно-брусничним мусом)
-
Маринована цвітна капуста